voor spoed, bel 0575 - 43 23 00 (Almen) en kies keuze 1. info@dapoostnederland.nl

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Oost Nederland

Maximaal aandacht voor mens en dier

Eerstelijns diergeneeskunde

Paarden en kleine huisdieren

24/7 bereikbaar

In geval van nood kunt u ons altijd bereiken

Eerlijk en oprecht

Bij ons krijgt u een open en eerlijk advies

Paarden

Chiropraxie

De praktijk

Voor spoedgevallen zijn we dag en nacht, 24/7 telefonisch bereikbaar. Als het u lukt om van te voren te bellen, dan kunnen wij ons voorbereiden op uw komst en uw dier zo snel mogelijk helpen.

Praktijkinformatie

Dierenartsenpraktijk Oost Nederland is een mooie landelijk gelegen praktijk met een groot hart voor dieren. De praktijk is gevestigd in boerderij de “Koeweide” op de Wagenvoortsdijk 11 te Almen.
We streven naar een hoge kwaliteit in onze diergeneeskundige zorg en zijn u en uw dier zo goed mogelijk van dienst met moderne zorg en actuele informatie.

Dierenartsenpraktijk Oost Nederland beschikt over een landelijke praktijk met 6 ha weidegang, stalling, longeercirkels om uw paard van een optimale zorg te voorzien.

U kunt bij ons terecht voor alle eerstelijns diergeneeskundige handelingen zoals entingen, ontworming, maar ook diverse kleine chirurgische ingrepen, gebitsbehandelingen, bloedonderzoek, echografie, radiologie, gynaecologie, embryotransplantatie, afveulenen, aan- en verkoopkeuringen, orthopedie, sportbegeleiding, regeneratieve therapieën (PRP, IRAP, stamcel), chiropractie, dry Needling, enz.
De kliniek werkt daarnaast ook nauw samen met diverse doorverwijsklinieken zodat er ook mogelijkheden zijn tot eventueel aanvullend onderzoek zoals CT, MRI, scintigrafie, thermografie, e.d., en uitgebreide chirurgische mogelijkheden.