voor spoed, bel 0575 - 43 23 00 (Almen) en kies keuze 1. info@dapoostnederland.nl

Paarden

Gezelschapdieren

Chiropraxie

De praktijk

Voor spoedgevallen zijn we dag en nacht, 24/7 telefonisch bereikbaar. Als het u lukt om van te voren te bellen, dan kunnen wij ons voorbereiden op uw komst en uw dier zo snel mogelijk helpen.

Praktijkinformatie

Dierenartsenpraktijk Oost Nederland is een mooie landelijk gelegen praktijk met een groot hart voor dieren. De praktijk is gevestigd in boerderij de “Koeweide” op de Wagenvoortsdijk 11 te Almen.

Wij verlenen diergeneeskundige zorg voor kleine huisdieren en paarden. We streven naar een hoge kwaliteit in onze diergeneeskundige zorg en zijn u en uw dier zo goed mogelijk van dienst met moderne zorg en actuele informatie.

Dierenartsenpraktijk Oost Nederland beschikt over een ruime praktijk om uw paarden en huisdieren van een optimale zorg te voorzien. Wij werken op afspraak omdat we van mening zijn dat we alleen dan uitgebreid de tijd en aandacht aan uw dier kunnen geven, die hij/zij verdient.

U kunt bij ons terecht voor alle eerstelijns diergeneeskundige handelingen, zoals entingen, ontworming, maar ook diverse chirurgische ingrepen, gebitsbehandelingen, bloedonderzoek, echografie röntgenopnames, gynaecologie, embryotransplantatie, afveulenen, aan en verkoop keuringen,  PROK keuringen, orthopedie, chiropractie, manueel therapie enz.

De kliniek werkt nauw samen met diverse doorverwijsklinieken zodat er ook mogelijkheden zijn tot  eventueel aanvullend onderzoek zoals CT, MRI, scintigrafie, thermografie, e.d.